lørdag den 22. maj 2010

14. maj - Krokket, Restaurant og nogle (dyre) øl

Fuck, det var rart at komme tilbage til lejligheden, Mikkel, Atangana og the New Kids In The Block. Vi tog alle fem ud i solskinnet og drak øl og spillede krokket nede foran den gamle kirke i kolonihavnen. Det var sindssygt hyggeligt og vi fik tiltrukket os stor opmærksomhed fra en børnehave, der var sluppet ud i nærheden. De var tydeligvis noget forundrede over dette sære spil, som disse øldrikkende blege danskere havde gang i. Selvom jeg savnede lidt af magien og stilheden fra Arsuk var det dejligt at være tilbage i ”storbyen” og være sammen med mine fire dejlige medbeboere.

Om aftenen tog vi på Charoen Porn (tidligere omtalt på bloggen) hvor vi fik thailandsk mad. Atangana fik en hel kylling på spyd som tjeneren satte ild til inde ved vores bord. Chicken on the mountain, kalder de det. Vi drenge fik grønlandsk kaffe som er en 125 kr. dyr, men meget velsmagende kaffe med uanseelige mængder sprut, som tjeneren også sætter ild til i forbindelse med et større gøglershow han foretager når den skal hældes op. Den er meget populær bland danskerne heroppe og alle siger at man skal prøve den! Så nu hvor jeg har været her i næsten fire måneder og kun har kort tid igen, måtte den prøves. Og det blev den så. Og jeg blev lidt halvfuld.

Hjemme i lejligheden holdt vi en lille minifest, bare os fem og én af Atanganas veninder, der stødte til os senere. For første gang blev jeg opmærksom på hvor lidt mørke vi har tilbage i Nuuk. Det bliver kun mørkt 1-2 timer og der er på intet tidspunkt så mørkt at man ikke sagtens kan orientere sig udenfor uden gadebelysning. Solen var allerede godt på vej op kl.3 da jeg gik i seng.